Ydelser

Strategiudvikling

Har du kortet over fremtiden?.

Der findes efter sigende ikke et kort over fremtiden, fordi ingen nogensinde er kommet tilbage derfra – derfor er effektfulde strategier og udvikling af disse vores bedste navigationsredskaber.

Futureconnection har stor erfaring med strategiudvikling og anvender  afprøvede koncepter, der er tilpasses den enkelte virksomhed og situation.

Du er velkommen til at tage en uforpligtende kontakt, hvor vi kan drøfte de muligheder, der bedst passer til virksomheden. Kontakt

Forandringsledelse

Har du oplevet at have gode idéer, som ikke bliver ført ud i livet, så er du ikke alene?.

Driften har det med at vinde over fremdriften. Derfor giver det god værdi, at få forandringsprocessen tilrettelagt på en måde, der sikrer, at de gode idéer føres ud i livet og giver den potentielle værditilvækst.

Futureconnection har stor erfaring med at tilrettelægge og implementere forandringsprocesser og tiltag.

Du er velkommen til at tage en uforpligtende kontakt, hvor vi kan drøfte de muligheder, der bedst passer til virksomheden.  Kontakt

Coaching og mentoring

Har du udfordringer, hvor du har brug for professionel støtte?.

Bjarne Stolten Thomsen er uddannet NLP Master practitioner og har stor erfaring med at understøtte, at den enkelte finder de ressourcer og løsninger, der er brug for i den givne situation.

Du kan trygt tage en uforpligtende kontakt. Kontakt

Fundraising og projektudvikling

Futureconnection har stor erfaring med pulje – og fondsansøgninger til private og offentlige fonde.

Futureconnection kan være behjælpelig med projektbeskrivelser og gennemførelse af udviklingsprojekter, som er i overensstemmelse med strategier, fondsformål og som giver mening og værdi for projektdeltagerne.

Se mere under fundraising og projektudvikling.

Projektledelse

Futureconnection tilbyder hjælp til at tilrettelægge gennemførelsen af projekter og event.

Planer for indhold, mål, ansvarlige og tidsplan aftales i et tæt samarbejde. Du kan så koncentrere dig om andre gøremål imens projektet realiseres.

Har du brug for, at vide hvordan historien om projektet kan give ekstra værdi,  kan jeg i kraft af mit samarbejde med Hanne Fevre, Fevre.dk, hjælpe dig videre. Kontakt